Ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Οίνου και Γαστρονομίας Θράκης, όπου αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στο χώρο του οίνου στην Ελλάδα, στην Αλεξανδρούπολη. 

  Μιλήσαμε με την κυρία Εριέττα Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη, την πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων των Αθηνών, σχετικά με την προσωπική της επαγγελματική επιτυχία, τις δράσεις του Συλλόγου καθώς και σχετικά με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στον Ελλαδικό χώρο.

  Ο Όμιλος Μουζενίδη είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Ομίλους στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1995 και προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων. Διαθέτει γραφεία στους σημαντικότερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Κάτω από την ομπρέλα του βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών, όπως:

Με εξαιρετική επιτυχία και σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 65η Τελετή Απονομής των Βραβείων Ευποιίας, στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου THE MET της Θεσσαλονίκης, παρουσία των Αρχών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών Αρχών, των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών και πολλών εκπροσώπων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη  8 Μαρτίου στο εστιατόριο Tier Et Tout στο Ν.Ψυχικό η εκδήλωση «In Her Honor» της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas.

 Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017.

Εκδήλωση με θέμα «Το Γυναικείο Πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στη Γουμένισσα Κιλκίς

 Ο Τομέας Αισθητικής & Υγείας- ΙΕΚ New York, διοργανώνει για πρώτη φορά το σεμινάριο με τίτλο "Το σώμα μας. Τα ενεργειακά σημεία μας. Ο βελονισμός ως σύγχρονη θεραπεία."

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 5η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Ολοκληρώθηκε για φέτος το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας Artfools, με την τελετή λήξης και την απονομή των βραβείων, χθες βράδυ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Το πρωί διεξήχθη το μαθητικό διαγωνιστικό τμήμα, ενώ το απόγευμα, πριν την τελετή, ολοκληρώθηκε το ελληνικό διαγωνιστικό. 

Σελίδα 1 από 68

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…