Εγκαινιάστηκε το Αγροτικό τμήμα Γυναικών του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας.

Δυναμικό «παρών» από την Affidea Ευρωιατρική στο 9o Greece Race for the Cure

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Managing Director στην Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. , Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Διαθέτει 28ετή εμπειρία σε υψηλές διοικητικές θέσεις πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic, Intersys), κυρίως στον τομέα της Τεχνολογίας. Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ (Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων) & Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Γυναικών. Επίσης είναι μέλος της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-αμερικανικού Επιμελητηρίου. Γράφει άρθρα και δίνει διαλέξεις γύρω από θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Συμβουλεύει εθελοντικά γυναίκες και νέους.

Το περιοδικό και ηλεκτρονικό portal Businesswoman.gr στοχεύει στην γυναίκεια επιχειρηματικότητα και όχι μόνο και έχει ενεργά

10.000 εγγεγραμμένα μέλη

Η έκθεση Ζυθογνωσία 2017 διοργανώνει και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Athens Beer Week, 9 με 15 Οκτωβρίου.

Ο Μάριος Δράμαλης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με ένα μεταπτυχιακό MBA με ειδίκευση στην αναδιοργάνωση εταιρειών  και έχει κάνει όλα τα σεμινάρια από την ΕΕΔΕ και ΕΔΙΠ που αφορούν marketing , management , sale και business plan και αναδιοργάνωση εταιρειών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  στην οδό Β. Όλγας 247, στη Θεσσαλονίκη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και στη συνέχεια ακολούθησε cocktail party προς τιμή των προσκεκλημένων.

H Eduk8, επίσημος αντιπρόσωπος της LEGO Education στην Ελλάδα, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την LEGO Education Academy.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, καθώς πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Σελίδα 1 από 73

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…