Οι Νεράιδες του Δάσους μαζεύτηκαν στο Grand Hotel Palace για να στηρίξουν τις μικρές νεράιδες του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Η Μέλισσα».

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο μεγάλος τελικός (Γ΄ φάση) του Διαγωνισμού Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα», τον οποίο διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Πολύς κόσμος και φέτος, στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας".

23 Φεβρουάριος 2017

MERCEDES E 220D

  H Mercedes E 220D είναι το μικρό θαύμα απόδοσης και αποδοτικότητας.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

Επιτυχημένη η συμμετοχή της MediCosmetic στο ΔΥΟ FORUM

Η πρωτοτυπία της Pizza Fan.

17 Φεβρουάριος 2017

Volvo V40

Το V40 , είναι μια πολύ καλή περίπτωση αυτοκινήτου, καθώς συνδυάζει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ενμερωτική εκδήλωση για τους διαγωνισμούς ελαιολάδου

Tο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη»  οργανώνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, από τις 9 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ημερίδα με τίτλο <<Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Οικονομία:  Τάσεις, Ευκαιρίες, Προοπτικές>>.

Σελίδα 1 από 68

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…