Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του ελληνικού αγροτουρισμού στην Ολλανδία και το Βέλγιο τον Μάρτιο 2016, το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων στην Ελλάδα συνεχίζει την προβολή της εναλλακτικής Ελλάδας και στη Γαλλία.

   Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, το Οργανωμένο Πρόγραμμα Αποκατάστασης “Μονάδα Πρασίνου” του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” – Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν δράση Αναδάσωσης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00 πμ., σε δασική έκταση του Δήμου Παύλου Μελά στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ (έξοδο Ευκαρπίας).

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το  Συνέδριο με τίτλο «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Αγροτική Ανάπτυξη. Συνεργασία, Παράδοση, Ποιότητα» και η Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών, που συνδιοργάνωσαν η  Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) και η  Περιφέρεια Αττικής,  στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Αυτός που κλέβει λίγα κλέβει με την ίδια επιθυμία με αυτόν που κλέβει πολλά, αλλά με μικρότερη δύναμη.

Την Παρασκευή, 4 Δεκ 2015 (17.00-21.00) και το Σάββατο,

Το Σάββατο, 10 Οκτ 2015, στις 13.00, στο Συνεδριακό Κέντρο

Το ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε στην

Αν κάτι μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο,

Αγρονέα: Ημερομηνίες και Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Λιβάδια-Κτηνοτροφία: Προοπτικές εργασίας για νέους ήταν ο

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…