Η κυρία Τάνυα Κυριακίδου, ιδιοκτήτρια ενός πρωτοπόρου κομμωτηρίου- χώρου αισθητικής και περιποίησης ανδρών μιλά στο Business Woman για την μέχρι τώρα καριέρα της καθώς και για το πρωτότυπο κέντρο της, Athletic Barbers.

Η Βίκυ Σφατίδη είναι μια νέα δυναμική σχεδιάστρια ενδυμάτων, η οποία με τη νέα της σειρά ρούχων Vikings Lifestyle μπήκε στο χώρο της μόδας.

 Η κυρία Εύη Δημητριάδου είναι μια γυναίκα η οποία βρίσκεται στον επιχειρηματικό  χώρο παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων πάνω από 27 χρόνια. Με μεγάλη προθυμία, μίλησε στο Business Woman τόσο για την πορεία της επιχείρησής της, για τα οράματα της όσο και για την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

  Μιλήσαμε με την κυρία Εριέττα Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη, την πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων των Αθηνών, σχετικά με την προσωπική της επαγγελματική επιτυχία, τις δράσεις του Συλλόγου καθώς και σχετικά με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στον Ελλαδικό χώρο.

  Ο Όμιλος Μουζενίδη είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Ομίλους στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1995 και προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων. Διαθέτει γραφεία στους σημαντικότερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Κάτω από την ομπρέλα του βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών, όπως:

Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΑΣΤΕΡΙ…του μέλλοντος

  Η κυρία Βασιλειάδου Βαλεντίνη είναι πολύ φιλική, ειλικρινής και με πολύ χιούμορ. Κάθε εβδομάδα θα είναι μαζί μας για να παρέχει συμβουλές όσον αφορά τα ζώδια και την εργασία.

Η κυρία Μαρία Χατζηαναστασίου είναι μια γυναίκα επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς. Ίδρυσε το 2009 την εταιρεία Medi Cosmetic,με στόχο να προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας.

Η κυρία Ανατολή Κωνσταντινίδου είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και έχει μια πολύ επιτυχημένη θητεία με πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, καθώς συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς, αθλητικούς  και μορφωτικούς συλλόγους της πόλης της.

Η κυρία Δήμητρα Νίκα είναι μια νέα γυναίκα και επιχειρηματίας. Έχοντας ήδη πετύχει να είναι Human Resources Manager σε μεγάλη εταιρεία, δεν επαναπαύεται. Η ίδια ίδρυσε πριν από περίπου ένα χρόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ρούχων: myacollection.com.gr.

 

Νέα, δυναμική και πάνω από όλα επιτυχημένη η κυρία Όλγα Ζαριφοπούλου είναι μια επιχειρηματίας με μέλλον. Συνδυάζοντας το γούστο και την αισθητική με την υπομονή και την επιμονή καταφέρνει να διαπρέπει σε διεθνές επίπεδο και να αποτελεί παράδειγμα γυναικείας δύναμης.

 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…