Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μέσω της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου, οργανώνει Πρόγραμμα Εξειδίκευσης, με τίτλο «Talent Factory – Γίνε το ταλέντο που όλοι διεκδικούν», διάρκειας 36 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ME ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Γίνε Growth Hacker και βρες δουλειά… χθες!

Παρασκευή 29/9, 18.30-21.30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στο Δήμο Καλλιθέας συνεχίζεται η δράση της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δίνοντας την ευκαιρία σε άνεργους δημότες της περιοχής να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρόγραμμα και να επωφεληθούν από την εξατομικευμένη επιτυχημένη μεθοδολογία του, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.

 Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

 Ολοκληρώθηκε στις 18 Μαρτίου 2017, η βράβευση του νικητή του φοιτητικού διαγωνισμού Global Student Entrepreneurs Awards (GSEA, που διοργανώθηκε από τον οργανισμό Entrepreneurs Organisation Greece. Τον τελικό κέρδισε ο φοιτητής-επιχειρηματίας, Λευτέρης Αραπάκης της Enaleia, ο οποίος βραβεύθηκε παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος από τον Πρόεδρο του EO Greece, Δημήτρη Μέμο, στα Startup Awards της Boussias Communications, στις 18/03.

Εκατοντάδες παιδιών, γονέων, εκπαιδευτικών  και φίλων παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Επιστημών & Τεχνολογίας «De La Salle Science Festival» του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα,  απηύθυνε χαιρετισμό στην επιμορφωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 16/1/2016, στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥπΠΕΘ), με αφορμή τους νέους  Διαγωνισμούς Ψηφιακής Δημιουργίας για την εκπαιδευτική περίοδο 2016-2017, τους οποίους προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του (ΥπΠΕΘ).

Αν θέλεις  να κάνεις  μεταπτυχιακό και αναζητάς ιδέες, πληροφορίες,  διαδικασίες,  έλα στην ενημερωτική μας συνάντηση  Ευρωγνώση Μαρτίου  με θέμα:

«Πώς μπορεί ένας υποψήφιος, μέσα από  προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, να επιλέξει στοχευμένα, να αναβαθμίσει την υποψηφιότητά του και να διαχειριστεί διαθέσιμους πόρους  προς όφελός του;»

Από τις 20 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2016, θα υλοποιηθεί στην Αθήνα

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…