Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα,  απηύθυνε χαιρετισμό στην επιμορφωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 16/1/2016, στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥπΠΕΘ), με αφορμή τους νέους  Διαγωνισμούς Ψηφιακής Δημιουργίας για την εκπαιδευτική περίοδο 2016-2017, τους οποίους προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του (ΥπΠΕΘ).

Αν θέλεις  να κάνεις  μεταπτυχιακό και αναζητάς ιδέες, πληροφορίες,  διαδικασίες,  έλα στην ενημερωτική μας συνάντηση  Ευρωγνώση Μαρτίου  με θέμα:

«Πώς μπορεί ένας υποψήφιος, μέσα από  προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, να επιλέξει στοχευμένα, να αναβαθμίσει την υποψηφιότητά του και να διαχειριστεί διαθέσιμους πόρους  προς όφελός του;»

Από τις 20 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2016, θα υλοποιηθεί στην Αθήνα

H μη κερδοσκοπική οργάνωση «Όμιλος για την Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Οικονομία- ΕΚΟ»

"Οι δρόμοι της μουσικής" οδήγησαν την επτάχρονη μαθήτρια της Β’ Δημοτικού από την Θεσσαλονίκη,

Στις 19-9-2016 ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ανανεωμένης ιστοσελίδας www.livewithoutbullying.com του προγράμματος «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό».

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, η 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, από τους εθελοντές Ο.Φ.Κ.Α.Θ. της Πολιτικής Προστασίας. Σκοπός των βραβείων Giuseppe Sciacca είναι η διάδοση του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς, η φιλία των εθνών, οι ανθρώπινες αξίες και οι νέοι.

Μόνο φαντασία, χρόνος και φυσικά... αγάπη χρειάζονται για να παίξετε τον ρόλο του διακοσμητή στο σπίτι σας. Δείτε μικρά μυστικά για no budget ανανέωση!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση και τη Ρόδο και με την εμπειρία μίας εξαιρετικής προσομοίωσης αποχαιρέτησαν το Διεθνές Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακών Διεθνών Οργανισμών Ρόδου (Rhodes Model Regional Co-operation – RhodesMRC 2014) οι περίπου 120 συμμετέχοντες, εθελοντές και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του 5ου Διεθνούς Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων (Thessaloniki International Forum 2014, tif2014, http://tif2014.eypgreece.org) στην αίθουσα τελετών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων και ομιλητών.

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…