Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE , μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυση τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος.

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το Xenios FM  παρουσιάζει την εκπομπή «Ιδανικές Διαδρομές» με τον Κώστα Νικολακόπουλο και τον Γιάννη Αθανασίου.

 Αν νηστεύετε, ή απλά κάνετε κάποια ειδική διατροφή χωρίς τυρί έχουμε καλά νέα για εσάς. Η νέα πίτσα Veggie Cheese με 100% φυτικό τυρί από την Pizza Fan είναι γεγονός και δίνει μια νέα διάσταση στις νηστίσιμες επιλογές σας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 5η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Η γνωστή και πολυπληθής γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Ford Transit πέτυχε να αναδείχτεί ξανά, μία από τις δημοφιλέστερες μάρκες μοντέλων επαγγελματικών οχημάτων.

23 Φεβρουάριος 2017

MERCEDES E 220D

  H Mercedes E 220D είναι το μικρό θαύμα απόδοσης και αποδοτικότητας.

Η πρωτοτυπία της Pizza Fan.

17 Φεβρουάριος 2017

Volvo V40

Το V40 , είναι μια πολύ καλή περίπτωση αυτοκινήτου, καθώς συνδυάζει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

01 Φεβρουάριος 2017

OPEL ADAM 1.4 AUTO

Το Opel Adam ανήκει στην κατηγορία των super mini. Μία κατηγορία για ανθρώπους που θέλουν να έχουν ένα μικρό, αλλά ταυτόχρονα καλό αυτοκίνητο. 

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…