Το «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» διοργανώνει η «Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής» (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.) στις 14 - 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την 19η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 6 έως και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

 Στο πλαίσιο των δράσεων της HR Community το Skywalker.gr διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το HR Community Conference & Awards, αυτή τη χρονιά με τον τίτλο «HR Bedtime Stories» στο Divani Caravel την Τρίτη 16 Μαΐου 2017.

ΑλλάΖω αλλά Ζω

Θέμα: "Σεξουαλικότητα και καρκίνος του μαστού"

Μεταξύ του «ΘΕΛΩ» & του «ΠΡΕΠΕΙ»
Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης (Life-Coaching)

Στην τελική ευθεία το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου

Εκδήλωση με θέμα «Το Γυναικείο Πρόσωπο της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στη Γουμένισσα Κιλκίς

 Ο Τομέας Αισθητικής & Υγείας- ΙΕΚ New York, διοργανώνει για πρώτη φορά το σεμινάριο με τίτλο "Το σώμα μας. Τα ενεργειακά σημεία μας. Ο βελονισμός ως σύγχρονη θεραπεία."

Tο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη»  οργανώνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, από τις 9 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ημερίδα με τίτλο <<Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Οικονομία:  Τάσεις, Ευκαιρίες, Προοπτικές>>.

  Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), σε συνεργασία με το δίκτυο ψηφιακών μέσων 24MEDIA και την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ. Τσιριμώκος , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 20/1/2017 το συνέδριο με τίτλο  «Game Changer Women of Influence» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Κύριος στόχος του συνεδρίου υπήρξε η ανάδειξη του ζητήματος της ισότητας των φύλων στην οικονομία και η ισόρροπη συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…