Η γνώση είναι δύναμη: Πριν την «Υποβολή Βιογραφικού», οι Υποψήφιοι γνωρίζουν περισσότερα για τους μελλοντικούς Εργοδότες τους.

Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα δειγματοληπτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για  5η συνεχή χρονιά από τη Διεύθυνση Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP Group για τη «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», με εστίαση στη Γυναίκα-Ανώτατο Στέλεχος.

Συγκρατημένα αισιόδοξες παραμένουν οι προθέσεις προσλήψεων

των εργοδοτών στην Ελλάδα

 

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Οικονομίας της Σλοβακίας συνδιοργάνωσαν τη Σύνοδο για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, καθώς και την ετήσια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα. Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ανάλογης απόφασης της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, η Υπηρεσία μας εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ.

Οι Millennials προσανατολίζονται περισσότερο στην επιλογή και διαμόρφωση της προσωπικής τους καριέρας

και λιγότερο στην ανάληψη Διευθυντικών θέσεων

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων, πραγματοποίησε ημερίδα-workshop στο πλαίσιο του έργου «G.AL.E.T.: Greece-Albania Energy Tourism» του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA CROSS BORDER PROGRAMME «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς και κατά τις ώρες 12:00-16:00, με την συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Ε.Κ.Ε.Τ.Α/Ι.Δ.Ε.Π, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Μάλλον απαισιόδοξες είναι οι προβλέψεις των Ελλήνων επιχειρηματιών για το πώς

25 Οκτώβριος 2016

Strategic Membership Meeting

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί φέτος το "euroCRIS Strategic Membership Meeting",

 

  • Κατά 32% μειώθηκε το μέγεθος της αγοράς της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας την τελευταία επταετία.

 

Αισιόδοξοι για το μέλλον εμφανίζονται οι επιχειρηματίες σε διεθνές επίπεδο,

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…