ΖΩΔΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αφήστε για αργότερα το νυστέρι και για αρχή πιάστε ένα αυγό.

5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΕΟΤΕΡΗ

Κριός
Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι τόσο καλές που δεν θα τις περίμενες με τίποτε. Οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου.

Με εκατοντάδες κεριά - "φαναράκια" φωτίστηκε, στις 30 Ιανουαρίου το βράδυ, το νησί της Τήνου.

Το νέο κατάστημα PIZZA FAN φέρνει στα Τρίκαλα τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες, μεγέθη πίτσας και γεύσεις αλλά και νέες χαμηλότερες τιμές για παραλαβή από το κατάστημα.

   Ανάδρομος λέγεται ο πλανήτης όταν αυτός φαινομενικά σε σχέση με την Γη παρουσιάζει κίνηση ανάποδη, προς τα πίσω.
Γενικά όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, τα χαρακτηριστικά πού αυτός αντιπροσωπεύει αλλοιώνονται. Μερικά καλά χαρακτηριστικά “εξασθενούν” και μερικά από τα άσχημα χαρακτηριστικά του γίνονται εντονότερα.  

  Χρόνια είχα να πάω σε νησί. Λίγο η απόσταση, λίγο το κόστος μετακίνησης για εμάς τους μη Αθηναίους, δεν το έπαιρνα απόφαση.

Κριός
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχες αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και όρεξη να δώσεις στον περίγυρό σου πάρα πολλά. 

20 Ιανουάριος 2017

21η Athens Xclusive Designers Week

Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017

στο Ζάππειο Μέγαρο

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…