ΖΩΔΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός
Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι τόσο καλές που δεν θα τις περίμενες με τίποτε. Οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου.

   Ανάδρομος λέγεται ο πλανήτης όταν αυτός φαινομενικά σε σχέση με την Γη παρουσιάζει κίνηση ανάποδη, προς τα πίσω.
Γενικά όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, τα χαρακτηριστικά πού αυτός αντιπροσωπεύει αλλοιώνονται. Μερικά καλά χαρακτηριστικά “εξασθενούν” και μερικά από τα άσχημα χαρακτηριστικά του γίνονται εντονότερα.  

Κριός
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχες αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και όρεξη να δώσεις στον περίγυρό σου πάρα πολλά. 

28 Νοέμβριος 2016

ΖΩΔΙΑ 2017

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ 2017 

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…