31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017 / Ζάππειο Μέγαρο

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την έναρξη της 21ης Διοργάνωσης της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW), και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των catwalks:
20 Ιανουάριος 2017

21η Athens Xclusive Designers Week

Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017

στο Ζάππειο Μέγαρο

03 Νοέμβριος 2016

Athens Xclusive Designers Week

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, που διεξάγεται 21-24 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων της έχει την τιμή να υποδεχτεί τις επιδείξεις μόδας σημαντικών σχεδιαστών μόδας, fashion brands καθώς και ανερχόμενων σχεδιαστικών ταλέντων.

31 Αύγουστος 2016

FASHION DESIGN PROJECT

Η AthensXclusiveDesignersWeek αναδεικνύει ακόμα έναν νέο σχεδιαστή μέσω του διαγωνισμού σχεδίου μόδας FashionDesignProject

Μια μικρή ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη, αφορμώμενη από τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, δημιούργησε το «Localoo», μια εφαρμογή για κινητά που σχετίζεται με τη μόδα, τα shopping and entertaining hot spots και το mobile marketing. Απευθύνεται τόσο σε καταστηματάρχες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το marketing των επιχειρήσεών τους, όσο και σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τις τάσεις της μόδας και ψάχνουν τη λύση στο κοντινό ή και ευρύτερο περιβάλλον τους. Το project βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης, ενώ η τελική παρουσίασή του θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 - ΣΑΒΒΑΤΟ 22 - ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΩΡΕΣ 11:00 - 19:00 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το δικό μας αφεντικό όχι μόνο δεν τρελάθηκε αλλά επειδή παραείναι λογικό και βλέπει τι συμβαίνει στην αγορά, είπε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία για όσες έκαναν μέχρι αργά διακοπές και έχασαν τις εκπτώσεις.

EFD Papadopoulos O κόσμος της ποιοτικής γούνας

Κυρία Ελεωνόρα Παπαδοπούλου, μιλήστε μας για την πορεία της εταιρείας σας.

Η φίρμα THE BRITELINE είναι μία πρωτοποριακή fashion brand που δημιουργεί μία νέα τάση στη Μόδα προωθώντας ένα πανίσχυρο μήνυμα και όχι ένα υλικό
lifestyle για τη σύγχρονη Γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

 Η φίρμα THE BRITELINE είναι μία πρωτοποριακή fashion brand που δημιουργεί μία νέα τάση στη Μόδα προωθώντας ένα πανίσχυρο μήνυμα και όχι ένα υλικό lifestyle για τη σύγχρονη Γυναίκα σε όλο τον κόσμο.Δημιουργεί ποιοτικά προιόντα με έντονους συμβολισμούς, που προάγουν τις αξίες της ομορφιάς, της αρμονίας και της γυναικείας δύναμης.

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…