Σοφία Δάρτζαλη- Όταν η μαμά μου είπε ψέμματα

  Συνεχίζοντας μια πορεία πέντε χρόνων, με σταθερή παρουσία και εκπροσώπηση στην Ελλάδα από το 2013, η ελληνική διοργάνωση του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, από τις 12.00 έως τις 13.30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

 Στο 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας (28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου) θα παραβρεθούν ως τιμώμενα πρόσωπα με αφιερώματα στην κινηματογραφική τους πορεία, ο Κώστας Καζάκος και o Θόδωρος Μαραγκός. 

«Το νησί των σκλάβων» του Μαριβώ, ανάλαφρο και ταυτόχρονα σκοτεινό έργο του κλασικού Γάλλου συγγραφέα, πρωτοπαρουσιάστηκε το 1725.

H Alpha Marketing ανέλαβε για 4η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools, από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017, στη φιλόξενη πόλη της Λάρισας, γνωστή για το πλήθος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και των ιστορικών μνημείων.

To Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας/artfools είναι από τα μεγαλύτερα περιφερειακά φεστιβάλ και συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετό κόσμο από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Στάθης Βατανίδης
  “Στιγμιότυπα”

Ζωγραφική

Εγκαίνια: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 , 20:00
Διάρκεια: 9 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στο Πόλις Art Café, στο Αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου, στη Στοά του Βιβλίου,  που γέμισε από παιδικά χαμόγελα, η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Α.Σ.Δάρτζαλη, «Όταν η μαμά μου είπε ψέματα», σε εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου.


«Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα»

Άραγε, αν ξέραμε πως υπάρχει σε κάποιο εγκαταλελειμμένο σπίτι ένας καθρέφτης που δείχνει όχι το πώς φαινόμαστε,  αλλά το πως είμαστε στην πραγματικότητα, πόσοι από εμάς θα είχαμε το θάρρος να σταθούμε μπροστά του και να κοιτάξουμε τα καλά κρυμμένα της ψυχής μας;

FAITH  
(Intrigue with Faye)   της Kate Robin

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…