Μπορείς να διακρίνεις αν είσαι αληθινός ή συμβατικός γονιός; 

 Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και το ξέρεις κατά βάθος. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε όνειρα, έχουμε στόχους! Έχουμε όνειρα και στόχους που για κάποιους λόγους, ο καθένας για τους δικούς του, αφήσαμε τις επιθυμίες μας στο ράφι και έπιασαν αράχνες.

Σπάνια έφαγα κάτι κατά λάθος

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΝΗΣΗΣ!

  Ο Life Coach, ή αλλιώς προπονητής προσωπικής υποστήριξης, είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους που έχεις στη ζωή σου. Μήπως όμως μπορείς να γίνεις ο ίδιος προπονητής του εαυτού σου;

Αχ αυτή η γυναικεία φύση! Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο διαφορετικός είναι αλήθεια αυτός ο κόσμος μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας και ενός άντρα. Τελικά μήπως η γυναικεία είναι καλύτερη; Ας δούμε κάποιους απ' τους λόγους. 

Η άσκηση βοηθάει στην υγεία.

Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι όταν ήμασταν μικρά παιδιά ήμασταν ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και απολαμβάναμε την κάθε στιγμή μας, έτσι δεν είναι; Τι είχαμε τότε; Είχαμε το στοιχείο του αυθορμητισμού! Κάναμε αυτό που νιώθαμε. Λέγαμε αυτό που σκεφτόμασταν και κάπως έτσι στις κούνιες με κάποια παιδιά γινόμασταν φίλοι ενώ με κάποια άλλα υπήρχε αντιπάθεια.

Πιστεύω πολύ βαθιά μέσα μου ότι οι άνθρωποι δεν πάσχουμε από ικανότητες αλλά από έλλειψη γνώσης αυτών. Εάν το σκεφτείς όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ίδια δομή σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν την ίδια απόδοση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακριβώς το ίδιο με δυο αμάξια που βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο. Έχουν τις ίδιες επιδόσεις. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι γνώσεις και η νοοτροπία του οδηγού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. διοργανώνει, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου το 1ο Συνέδριο στελεχών των Οργανώσεων Ογκολογικών Ασθενών, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre στην Αθήνα από τις 3 έως 5 Φεβρουαρίου με θέμα: 

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί όχι μόνο για να ζήσουμε αλλά για να απολαύσουμε την εμπειρία της ζωής. Αλλά αυτό που συμβαίνει συνήθως  είναι  ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν απολαμβάνουν την εμπειρία της ζωής αλλά την εμπειρία του πώς μπορείς να μην ζήσεις. Την εμπειρία του πώς θα γεμίσεις τη ζωή σου από υποχρεώσεις και δεν θα έχεις χρόνο να βιώσεις όλα αυτά που αξίζεις.

Για εμάς...

www.businesswoman.gr

Το ηλεκτρονικό περιοδικό www.businesswoman.gr μετράει σχεδόν 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Έντυπο BusinessWoman

Το businesswoman είναι ένα περιοδικό για την γυναίκα εργαζόμενη - επιχειρηματία που θέλει να είναι ενημερωμένη κάθε στιγμή για το καθετί.

Περισσότερα

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…