Μια γευστική δημιουργία superfood… To γιαούρτι είναι από μόνο του μια υπερτροφή, όταν μάλιστα η «Βιοαγρός» επιλέγει να είναι κατσικίσιο και βιολογικό και στραγγίζεται σε «τσαντίλα»...
Σε όλους μας έχει τύχει ένα περιστατικό του έφαγα παραπάνω και καταναλώσαμε περισσότερη ποσότητα τροφής από αυτή που αντέχει το στομάχι μας. Ο λόγος για τον...
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Ολυμπιακό μας Μουσείο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους ηλικίας 6-12 ετών… σε νέες απολαυστικές, γεμάτες κέφι και δημιουργία συναντήσεις!!! Με γνώμονα...
Όταν φεύγει κάποιο κοντινό μας άτομο είναι ιδιαίτερα επώδυνο ειδικά όταν είναι ένας γονέας σας που αφήνει και κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες πίσω του. Η ψυχολόγος και...
Στοιχήματα και προκλήσεις για την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού Στις προκλήσεις της επόμενης μέρας του τουρισμού επικεντρώθηκε το τελευταίο πάνελ της σημερινής ημέρας του Thessaloniki...
Ο Δήμος Αστυπάλαιας σε συνεργασία με το ECOCITY και την επιμέλεια της Επιστημονικής του Επιτροπής οργανώνουν στο νησί σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Οικολογικό Τριήμερο στην Αστυπάλαια» ...
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη,...
Σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι (94%), συμμετέχοντες στην έρευνα, ανησυχούν σχετικά με την επιστροφή τους στον χώρο εργασίας Οι περισσότεροι εργαζόμενοι συμφωνούν ότι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής...
Στόχος των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι να καλυφθούν οι ανάγκες του προσωπικού των επιχειρήσεων, ώστε να ακολουθούν τις συνεχείς εξελίξεις της εποχής μας σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης,...
Λένε ότι..όσοι καταναλώνουν ψάρι, ζουν περισσότερο από τους χορτοφάγους. Ισχύει!! Κάνοντας μια ερεύνα θέλω να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες μαζί σας. Συχνά το ακούμε από διατροφολόγους… Να...
Ξύπνησες μόλις αλλά η ενέργειά σου δείχνει να κοιμάται ακόμη; Ή μήπως έχεις μία απαιτητική μέρα αύριο και αναρωτιέσαι που θα βρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι...
Το κλασικό αλεύρι στις περισσότερες πίτσες (και στις περισσότερες ιταλικές συνταγές) είναι το τύπου 00, είναι μαλακό και το πιο λεπτοαλεσμένο όλης της κατηγορίας κάνοντας το...