Σοκολατόπιτα με φρέσκες φράουλες Από τη Χρυσούλα Παπαλέξη, του Hotel Ganimide, Γαλαξίδι Μια επική σοκολατόπιτα Γράφει: Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος Γαστρονομίας Το γλυκό που αγαπιέται από μικρούς και...
Ποιοι θεωρούνται στις μέρες μας “χειριστικοί άνθρωποι” και πώς αποφεύγουμε τα σημεία παγίδες στην συμπεριφορά τους; Η συναισθηματική χειραγώγηση είναι ένα φαινόμενο που χαρακτηρίζει τις διαπροσωπικές...
Γράφει ο Πάρης Παπαχρήστος, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος στην Αθήνα, M.Sc. Μήπως η δίαιτα είναι ένα από τα θέματα που σε απασχολούν; Έχεις ακολουθήσει ποτέ δίαιτα; Εάν ναι,...
Η υγιής επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική για κάθε γυναίκα που αγαπάει την ομορφιά και θέλει να κλέβει τα βλέμματα. Η επιδερμίδα είναι στην ουσία ο καμβάς...
Πολλές φορές στη ζωή μας νιώθουμε ότι είμαστε η δεύτερη επιλογή και αισθανόμαστε παραμελημένοι από τους γύρω μας. Φταίμε εμείς γι’αυτό ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος...
Ψωμί με φυσικό προζύμι στη γάστρα Από την Αγγελίνα Παπαδάκη, sous chef Fine Mess restaurant smokehouse, Aθήνα Για πρώτη φορά η ακριβής συνταγή για αστεράτο ψωμί Γράφει: Σίσσυ Νίκα,...
Είναι νόστιμο, αλλά οι επιπτώσεις του στην υγεία μας είναι πολύ πιο μακροπρόθεσμες και σοβαρές από τη πρόσκαιρη διάρκεια της γεύσης. Ο λόγος για το πρόχειρο...
Κάποια στιγμή ξυπνά ένα κομμάτι μέσα μας και θέλει να μας βάλει στην πραγματική αποστολή μας. Και αφού μπούμε στη δράση, αναρωτιόμαστε γιατί δεν το κάναμε...
Ο Τουρισμός είναι ψηλά στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα κράτη-μέλη θα ενισχυθούν και θα έχουν κάθε διευκόλυνση για να κάνουν την επανεκκίνηση τους. Η Επιτροπή...
Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων από την πρωτοβουλία «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»,...
Μακαρονοσαλάτα της χαράς Από την Νατάσσα Χατζηαρβανίτη, Αθήνα Μια σαλάτα που πάει με όλα… Γράφει: Η Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος Γαστρονομίας Οι φιλικές συνάξεις και...