Οι περισσότεροι από εμάς βάζουμε ψηλά τον πήχη στη ζωή μας και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Όμως, η ζωή είναι απρόβλεπτη και...
“Η κρίση επιβάλει το τραπεζικό σύστημα να στηρίξει την μικρομεσαία επιχείρηση” Η νόσος Covid-19 άφησε έντονο το αποτύπωμα της στην κοινωνία. Άλλαξε ο τρόπος ζωής των...
ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Τα άτομα που ασκούνται συστηματικά ζουν περισσότερα χρόνια, διατηρούνται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και παρουσιάζουν μικρότερη επίπτωση δυσλειτουργιών όπως...
Aυθεντικό Τιραμισού Από το περίφημο Poccino του Dusseldorf, Γερμανία H «ανεβαστική» λιχουδιά … Γράφει: Η Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος Γαστρονομίας Από τα πιο αγαπητά γλυκά της Ιταλίας...
Τι είναι το ΓΙΑΤΙ μας; Πως σχετίζεται με την επίτευξη των στόχων μας; Έχουν όλοι οι άνθρωποι ένα ΓΙΑΤΙ; Όλες οι απαντήσεις, στο δέκατο πέμπτο επεισόδιο...
Άκρως επιτυχημένη η έκθεση «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος» στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης (ΑΜΦΙΘ) 30.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση μέσα σε 6 μήνες! Η...
MERCEDES B200 H νέα B 200 είναι πολύ πιο όμορφη από την προκάτοχό της με μεγαλύτερους χώρους και πολύ καλύτερα γενικότερα χαρακτηριστικά. Η ψηλή οροφή δίνει...
BMW X1 sDrive16d Η 2η γενιά της BMW sDrive16d έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναδειχθεί ως το best-seller μοντέλο της βαυαρικής μάρκας στη χώρα μας, ξεπερνώντας την...
Οι πολιτιστικές διαδρομές ως επενδύσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση – Τελικό συνέδριο του έργου “Cult-RinG” από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ένα ακόμη εργαλείο προώθησης...
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, 25 Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς, το medNutrition μας ενημερώνει για τη λειτουργία και το ρόλο αυτού του αδένα, καθώς περίπου...
Στον έγγαμο βίο καθημερινά προκύπτουν ζητήματα που μας απασχολούν. Πως όμως διαπραγματευόμαστε αποφεύγοντας τη σύγκρουση και τον κίνδυνο δικαστικής διαμάχης; Η διαπραγμάτευση αποτελεί μέθοδο εξωδικαστικής επίλυσης...
Αρχαιοελληνική σαλάτα Από το θαυμαστό εστιατόριο Αγιολί Γράφει: Η Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος Γαστρονομίας Τον καιρό της καραντίνας αναπολούσα το αγαπημένο μου εστιατόριο της Θεσσαλονίκης....